חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טונה צרובה בשומשום על מצע גוואקמולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טונה צרובה בשומשום על מצע גוואקמולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
350 גרם טונה אדומה טריה
2 כפות שומשום קלוי
לגוואקמולי:
2 אבוקדו
1 מנגו
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1 בצל סגול
חופן כוסברה טרייה
מיץ לימון
מלח ופלפל
1 כפית שמן שומשום
אופן ההכנה
חותכים את הטונה לארבעה חלקים, מערבבים בקערה את חומרי הגוואקמולי ומתבלים במלח פלפל ומיץ לימון.
טוחנים במעבד מזון את המנגו ומתבלים בשמן שומשום.
מניחים במרכז צלחת את הגוואקמולי.
מזליפים את את המנגו מסביב וצורבים את הטונה במשך דקה מכל צד על הגריל בתוספת מלח פלפל והשומשום הקלוי.
חותכים לשניים את נתח הטונה ומניחים מעל הגוואקמולי ומקשטים בפלפל וצ'ילי חריף.
מגיש: ליאןן
מקור:
שתף את המתכון