הוראות הכנה
מרכיבים
פרוסת חלה.
חמאה
4 כפיות קוויאר שחור
2 פרוסות סלמון
עלה עירית או גבעול קטן של שמיר.
חותכן עוגיות גדול בצורת לב, או חותכן לב להכנת ביצים בצורה.
אופן ההכנה
הניחו את החותכן על פרוסת החלה וחתכו בזהירות את הפרוסה כך שתישאר ללא קרום הקשה, ויתקבל פרוסה בצורת לב.
מירחו על כל לב מעט חמאה.
בעזרת כפית פזרו על חצי לב רצוי בצורה אלכסונית קוויאר.
על החצי השני של הפרוסה, הניחו את פרוסת הסלמון , קפלו או חתכו את השאריות כדי שתראה צורת הלב.
קיבלתם לב חצוי בצבעים שחור וכתום עשירים.
הניחו באלכסון ענף עירית אחד כמו חץ שמפלח את הלב.אפשר להיות קצת פחות דרמאתים ולהסתפק במעט עירית קצוצה או שמיר קצוץ לעיטור.
אם תיקחו את כל הכבודה על מגש לחדר המיטות ותוסיפו בצד גם שמפנייה משובחת, לפחות בכל הקשור לחלק הקולינארי של הערב מובטחת לכם הצלחה מסחררת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון