חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פוקצ'ינות אנטי פסטי ירקות וגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פוקצ'ינות אנטי פסטי ירקות וגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
· 1 ק"ג קמח חיטה לבן (7 כוסות)
· 2 כוסות מים (550 מ"ל)
· 1 קוביה או 1 שקית שמרית (50 גרם)
· ½1 כפות מלח (30 גרם)
· 4 כפות שמן זית ( 40 גרם)
לאנטי פסטי:
· בטטה, בצל, גזר ושומר קלופים ופרוסים (לפי בחירה)
· עגבניות שרי חצויות
· פטריות חצויות או פרוסות
· פלפל שחור גרוס, מלח גס
· שמן זית
למלית גבינה:
· 200 גרם גבינת שמנת
· 4 כפות גדושות רוטב פסטו (80 גרם)
· גבינת פרומעז חתוכה לפרוסות (אם רוצים)
אופן ההכנה
בצק:
1. שמים בקערת מערבל את כל חומרי הבצק. (יש להקפיד שהמלח לא ייגע בשמרים).
2. לשים בעזרת וו הלישה 3 דקות במהירות נמוכה ולאחר מכן כ-4-5 דקות נוספות במהירות בינונית.
במידה והבצק רך מידי יש להוסיף בשלבי הלישה הראשונים מעט קמח (שהבצק יהיה נוקשה).
3. יוצרים מהבצק כדור ומניחים לתפיחה ראשונה 30 דקות.
4. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. מחלקים את הבצק ל-20 כדורים (כל כדור במשקל 60-80 גרם) ומניחים בתבנית. מתפיחים בשנית עד שהבצק תופח פי אחד וחצי.
אנטי פסטי:
5. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
6. מסדרים את הירקות בתבנית (בטטה, בצל, גזר ושומר ), מתבלים במלח, פלפל שחור ושמן זית ואופים בתנור בחום גבוה (220 מעלות) עד להתרככות הירקות. יש להקפיד לא לאפות יותר מידי היות והירקות עוברים אפייה נוספת.
למלית גבינה:
7. מערבבים בכלי את גבינת השמנת ורוטב הפסטו.
להכנת הפוקצי'נות:
8. לוחצים במרכז כל כדור בצק בעזרת האצבעות ומורחים שמן זית. חוזרים על פעולה זו פעמיים נוספות לשיטוח הבצק. בגומה שנוצרה שמים מעט מלית גבינה ומסדרים את הירקות (לפי בחירה). מניחים בצד להתפחה נוספת של 10 דקות. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות ואופים כ-8 דקות עד להזהבה.
מגיש: ליאןן
מקור:
שתף את המתכון