חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטה כבד עוף עם ריבת עגבניות שרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטה כבד עוף עם ריבת עגבניות שרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם כבד עוף נקי וצלוי לדרגת מדיום
350 גרם חמאה או מרגרינה
מלח
פלפל
סוכר
לריבת עגבניות שרי:
1 ק"ג עגבניות שרי שטופות
½3 כוסות (700 גרם) סוכר
מעט מים
50 גר' צנובר
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
טוחנים את הכבד במעבד מזון עם החמאה / מרגרינה, מתבלים ומעבירים דרך מסננת לקבלת מרקם אחיד.
מסדרים את הפטה בתבנית אינגליש קייק ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
ריבת עגבניות שרי:
שמים בסיר את הסוכר ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שמופיעות בועות קטנות.
מוסיפים את עגבניות השרי ומבשלים עד שמגיעים לסמיכות הרצויה. מוסיפים את הצנוברים ופלפל שחור גרוס.
מגיש: ליאןן
מקור:
שתף את המתכון