חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת בוואריה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל, פשוט וטעים!
עוגת בוואריה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל, פשוט וטעים!
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות חלב קר
10 כפות סוכר
3 ביצים
2 שמנת מתוקה
200 גרם ביסקויטים מרובעים
שקית סוכר וניל
לקישוט:
סירופ שוקולד
אגוזים קצוצים (לא חובה)
תבנית מרובעת 20*30
אופן ההכנה
בסיר קטן יוצקים כוס חלב + 2 כפות סוכר, מביאים לסף רתיחה ומסירים מהאש
בקערה קטן מוזגים כוס חלב נוספת מוסיפים שקית ג'לטין, מערבבים עד להמסה ומוסיפים באיטיות לסיר החלב הרותח. שומרים בצד.
בקערת המערבל מקציפים 3 חלבונים + 4 כפות סוכר+ שקית סוכר וניל מוסיפים את החלמונים מערבבים ושומרים בצד.
בקערה נוספת מקציפים את 2 השמנת המתוקה + 4 כפות סוכר ומפסיקים את פעולת הערבול.
לתוך קערת השמנת המוקצפת מוסיפים באיטיות ותוך כדי בחישה את הביצים המוקצפים ואת תערובת החלב. בתנועות קיפול עדינות וזהירות מאחדים היטב את התערובת.
בתבנית לא משומנת מסדרים בשכבה אחת את הביסקויטים (אין צורך להרטיב) יוצקים את התערובת המוכנה, מכסים ברדיד אלומיניום ומקררים במקרר לילה שלם.
מסירים את רדיד האלומיניום ומקשטים בסירופ שוקולד ואגוזים קצוצים.
מעדן!!!
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון