חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוק אווז ברוטב תפוזים ומנגו פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוק אווז ברוטב תפוזים ומנגו פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 שוקי אווז נקיים
מיץ מ-2 תפוזים
1 מנגו גדול קלוף וחתוך לקוביות
1 תאנה פרוסה
1 פלפל צ'ילי חתוך גס
1 שן שום פרוסה גס
מעט מלח גס
אופן ההכנה
מניחים את שוקי האווז עם צד העור כלפי מטה על מחבת ברזל ומניחים על להבה נמוכה מאד למשך כחצי שעה. זורים מעט מלח גס על שוקי האווז. במהלך הזמן הזה ימס השומן באיטיות והעור הנשאר יקבל מרקם פריך. מעבירים לתבנית אפייה כעת עם צד העור כלפי מעלה. יוצקים לתבנית את מיץ התפוזים. מניחים את חתיכות המנגו, השום והצ'ילי בנוזל התפוזים בתבנית בצורה מפוזרת. מניחים את פרוסות התאנה על שוק האווז. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כחצי שעה.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון