הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קפה ללא חלב
2 חבילות ביסקוויטים
1 חבילת שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
1 חבילה פודינג וניל
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. משמנים את התבנית בקצת מרגרינה. מכינים בצלחת קפה.
2. טובלים את הביסקוויטים בקפה, ומסדרים אותם בתבנית בשכבה אחת.
3. מקציפים את השמנת המתוקה, את הפודינג, ואת הסוכר (לא חייבים), עד שנהיית קצפת אחידה.
4. מורחים שכבה אחת של קצפת על הביסקוויטים שבתבנית.
6. טובלים ביסקוויטים בקפה, שמים שכבה על הקצפת, שמים קצפת על הביסקוויטים, ככה כמה פעמים שאפשר (מסיימים עם שכבה של קצפת למעלה).
7. שמים במקרר לשעתיים וחצי בערך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון