חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספינג` ממולאים גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספינג` ממולאים גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
8 גרם (כפית גדושה) שמרים
400 מ"ל (2 כוסות) מים
550 גרם קמח
35 גרם (2 כפות) סוכר
10 גרם (2 כפיות) מלח
למילוי
גבינת קשקבל או פרמזן
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
ממיסים את השמרים ברבע כוס מהמים. שמים את הקמח, הסוכר, המלח והשמרים המומסים בקערת המיקסר. מתחילים ללוש בעזרת וו הלישה ומוסיפים בהדרגה את המים. לשים כ-10 דקות, עד שנוצר בצק אחיד. מניחים לתפיחה לכשעתיים, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
מחממים שמן לטיגון עמוק. צרים מהבצק כדורים בקוטר כ – 5 ס"מ. משטחים כל כדור באצבעות לעיגול דק. מניחים על העיגול כמה חתיכות גבינה ומגלגלים לגליל. מעבירים לשמן החם, מטגנים עד שהסופגניות מזהיבות משני הצדדים. מניחים על נייר סופג ומגישים מייד.
מגיש: marytubr
מקור: חיים כהן
שתף את המתכון