חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אבטיח מוחמץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מעניין ויישן שנהגו לעשות אצלי בבית. brכדאי לנסות יוצא מעניין. brהחמצה היא של אבטיח שלם מבלי לפרוס אותו.
אבטיח מוחמץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מעניין ויישן שנהגו לעשות אצלי בבית. brכדאי לנסות יוצא מעניין. brהחמצה היא של אבטיח שלם מבלי לפרוס אותו.
הוראות הכנה
מרכיבים
מיכל לאחסון+מכסה (מיכל זכוכית הכי טוב כי הוא לא מעביר טעם לוואי לאבטיח, פלסטיק גם מתאים)
1- אבטיח אישי (במשקכ-2 ק"ג)
4- שיני שום
4- עלים סלרי וגבעול
1- כפית חרדל גרגירים
1- כפית כוסברה
1- כפית פלפל אנגלי
מלח
אופן ההכנה
נוזל ההשריה:
1 - כף גדושה של מלח ממיסים ב-1 ליטר מים
(ממיסים את המלח במים רותחים,שיכסה את כל האבטיח).
משרים את האבטיח במים עם כל המרכיבים. מכסים, משאירים בחוץ בשמש לתקופה של שבוע ולאחר מכן מעבירים למקרר.
ומתחילים להנות.
מגיש: jshihman
מקור: 0
שתף את המתכון