הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
600 גר' קמח
½2 כפיות שמרים יבשים - בחורף קר קצת יותר
200 גר' סוכר
250 מל חלב פושר
3 ביצים
150 גר' חמאה או מרגרינה - בטמפרטורת החדר
100 גר' צימוקים
50 גר' שקדים פרוסים
½ כוס ברנדי
קורט מלח
1 כפית גרד לימון
אופן ההכנה
- יש להשרות את הצימוקים בברנדי (שעה לפחות).
- מכניסים הכול לקערת המיקסר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה (דביקה ולחה למדי), משמנים תבנית קוגלוף (אפשר לפזר קצת שקדים בתחתית לקישוט) ויוצקים את התערובת לתבנית מכסים ומניחים להתפחה (סבלנות בקטע הזה תנו לזה זמן עד שזה יתפח היטב )- מחממים תנור ל- 180°c ואופים 45 דקות.
- מצננים
- לקישוט זורים אבקת סוכר מעל
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון