הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס חלב צמחי
5 חלמון ביצה, מוקצפים
250 גרם שמנת מתוקה צמחית
3 כפיות ג'לטין
50 גרם סוכר
100 גרם פיסטוק, אפוי קלות וטחון
½ כוס ליקר שקדים
אופן ההכנה
1. ממיסים את הג'לטין בחלב מעל בן מרי (סיר קטן נתון בתוך סיר גדול ובו מים רותחים).
2. מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד שהקציפה תפוחה ובהירה. מוסיפים את תערובת החלב והג'לטין ומערבבים היטב.
3. מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים אותה אל התערובת.
4. מוסיפים את הפיסטוקים הקלויים ואת ליקר השקדים.
5. יוצקים לכלים אישיים ומקררים למספר שעות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון