הוראות הכנה
מרכיבים
3 יחידות חלבון ביצה
2 כוסות סוכר
1 יחידה קליפות תפוז, מגוררת
3 יחידות ביצה
½ יחידה חלמון ביצה
½ כוס מיץ לימון
1 שקית ג'לטין
¼ כוס מים
1 יחידה שמנת מתוקה
1 יחידה קליפות לימון, מגוררת
אופן ההכנה
מקציפים החלבונים עם ¾ כוס סוכר. מוסיפים קליפת התפוז ומערבבים. אופים ½1 -2 שעות ב 120°c. מקציפים הביצים, החלמונים, שאר הסוכר ומיץ הלימון. מניחים הקערה על סיר בינוני עם שתי כוסות מים, מעמידים מעל להבה וממשיכים להקציף 5 דק, עד שיסמיך. מורידים ומצננים. מערבבים הג'לטין והמים ומחממים חצי דקה במיקרו. מוסיפים לביצים ומקררים עד שהג'לטין מתחיל להיקרש בצדדים. מקציפים השמנת ומוסיפים לביצים, ומוסיפים את קליפת הלימון. שמים על התחתית ומקררים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון