חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה עם פירורים ללא אפיה.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה קלילה וטעימה...
עוגת גבינה עם פירורים ללא אפיה.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה קלילה וטעימה...
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לבסיס:
250 גרם פרורי פתיבר אסם
150 גרם חמאה
חומרים למילוי:
2 שמנת מתוקה
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל אסם
500 גרם גבינה לבנה 9%
½ כוס סוכר
½ כוס חלב
קליפת לימון מגוררת
½ שקית (7 גרם) ג’לטין
¼ כוס (50 מ"ל) מים רותחים
אופן ההכנה
. ממיסים את החמאה. מוסיפים את פרורי הפתיבר מהדקים 2/3 מהתערובת לתחתית תבנית משומנת. משאירים בצד את שאר הפרורים לקישוט.
2. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
3. מערבלים את החלב,סוכר והגבינה במהירות נמוכה כ- 2 דקות. מוסיפים את הפודינג ומערבבים עד לתערובת חלקה במהירות גבוהה, תוך הוספת קליפת הלימון.
4. ממיסים את הג’לטין במים רותחים ומצננים.
5. מוסיפים את הג’לטין לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.
6. יוצקים את תערובת הגבינה על הקצפת ומערבבים בזהירות.
7. יוצקים את התערובת על בסיס העוגה ומשטחים. מפזרים את הפרורים שנשארו מעל העוגה.
8. מצננים במקרר למספר שעות.
בתאבון 🙂
מגיש: ליאןן
מקור:
שתף את המתכון