הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות שמן זית
4 שיני שום קצוצות
חצי פלפל חריף (לא חובה)
חציל חתוך לקוביות ומטוגן
2 צנצנות רוטב עגבניות (מומלץ עם אורגנו או עשבי תיבול, או לחלופין תערובת מוכנה לשקשוקה)
מלח, פלפל שחור גרוס
½ כוס מים
4 ביצים
אופן ההכנה
שמים במחבת שמן זית, שום ופלפל חריף ומטגנים דקה. מוסיפים חציל מטוגן, רוטב עגבניות, מים ומתבלים במלח ובפלפל. מכסים את המחבת ומבשלים 5 דקות.
2. מוסיפים את הביצים בשלמותן מכסים את המחבת ומבשלים עד שהביצים ניקרשות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון