הוראות הכנה
מרכיבים
בצק עלים
חצי קילו בשר טחון(עוף או הודו לא משנה)
2 בצלים
שום כתוש
טימין, פלפל, מלח, אבקת מרק עוף(טיפונת).
ביצה ושומושום
אופן ההכנה
להפשיר בצק עלים-משהו כמו תבנית אפייה מבחינת גודל.
לטגן בצל, יחד עם השום ולהוסיף את הבשר הטחון.
שימו לב -כשמטגנים את הבשר הוא הופך לגושים, צריך להפריד את הגושים עם מזלג לאורך הטיגון.
להוסיף תבלינים...
להכניס לתוף הבצק ולגלגל..
למרוח ביצה מעל ולהוסיף את השומשום.
להכניס לתנור שחומם מראש, 200 מעלות, חצי שעה והמעדן מוכן 🙂
בתאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון