חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצאי אבוקדו ממולאים אפרסקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר גם לחתוך את האבוקדו לקוביות באותו הגודל של קוביות האפרסקים, להגיש את המנה כסלט קטן
חצאי אבוקדו ממולאים אפרסקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר גם לחתוך את האבוקדו לקוביות באותו הגודל של קוביות האפרסקים, להגיש את המנה כסלט קטן
הוראות הכנה
מרכיבים
2 אפרסקים בשלים ויפים
½ פלפלון צ'ילי אדום חריף, קצוץ לקוביות זעירות ( או לפי הטעם)
½ בצל ירוק ( החלק הירוק בלבד) פרוס לפרוסות דקות
צרור קטן של כוסברה קצוצה דק
1 ליים ( או לימון)
2 אבוקדו בשלים ויפים
לרוטב:
1 כף סירופ מייפל אמיתי
2 כפות מיץ ליים ( או לימון)
2 כפיות שמן זית
פלפל ומלח
אופן ההכנה
מגלענים את האפרסקים וחותכים לקוביות של 5-7 מ"מ. מערבבים בקערית עם הצ'ילי, הבצל הירוק והכוסברה.
מסירים את הקליפה מהליים, בעזרת סכין חדה, יחד עם הקרום הרך העוטף את הפלחים. חותכים בסכין בין הקרומים כדי לקבל פילטים - פרי נקי ללא קרום.
מוסיפים את הפילטים את האפרסקים.
טורפים את כל חומרי הרוטב בקערית. מוסיפים מחצית מהרוטב אל האפרסקים ומערבבים.
חוצים את האבוקדו לאורכם ומגלענים. קולפים את האבוקדו ( או משאירים את הקליפה, ואז אוכלים בכפית).
ממלאים את חצאי האבוקדו בסלט האפרסקים ומטפטפים את יתרת הרוטב ( לחילופין, קולפים את האבוקדו, חותכים לקוביות, מערבבים עם האפרסקים ומגישים כסלט)
מגישים מיד, אפשר עם עוד טפטוף של מיץ ליים או לימון, לפי הטעם.
מגיש: שרון שני
מקור: דורעם גונט
שתף את המתכון