חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף עם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

להגשה על אורז לבן. מאוד טעים כמילוי לכונכיות אפויות מבצק עלים או בצק פילו.
חזה עוף עם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

להגשה על אורז לבן. מאוד טעים כמילוי לכונכיות אפויות מבצק עלים או בצק פילו.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג חזה עוף - חתוך לרצועות
1 סלסלת פטריות שמפניון - חתוכות לפרוסות
1 בצל פרוס לחצאי טבעות
מלח
פלפל שחור
2 כפות אבקת מרק פטריות
כ-½ כוס מים
פטרוזיליה קצוצה-לא חובה. להוסיף בסוף הבישול.
אופן ההכנה
לטגן את הבצל בשמן קנולה עד שמתרכך ומעט מזהיב, להוסיף את רצועות חזה העוף
להמשיך לטגן ולערבב כ-5-7 דקות עד שנתחי העוף משנים צבע.
להוסיף את הפטריות ולערבב, להמשיך לטגן עוד כ-5 דקות.
לתבל במלח, פלפל שחור, אקבת מרק פטריות- לערבב הכל.
להוסיף כ-½ כוס מים, ולבשל על אש בינונית כ-10 דקות. מי שרוצה יכול להוסיף
בסוף הבישול פטרוזיליה קצוצה.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון