הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג חזה עוף - חתוך לרצועות
1 סלסלת פטריות שמפניון - חתוכות לפרוסות
1 בצל פרוס לחצאי טבעות
מלח
פלפל שחור
2 כפות אבקת מרק פטריות
כ-½ כוס מים
פטרוזיליה קצוצה-לא חובה. להוסיף בסוף הבישול.
אופן ההכנה
לטגן את הבצל בשמן קנולה עד שמתרכך ומעט מזהיב, להוסיף את רצועות חזה העוף
להמשיך לטגן ולערבב כ-5-7 דקות עד שנתחי העוף משנים צבע.
להוסיף את הפטריות ולערבב, להמשיך לטגן עוד כ-5 דקות.
לתבל במלח, פלפל שחור, אקבת מרק פטריות- לערבב הכל.
להוסיף כ-½ כוס מים, ולבשל על אש בינונית כ-10 דקות. מי שרוצה יכול להוסיף
בסוף הבישול פטרוזיליה קצוצה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון