הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 ק"ג קמח
3/4 מרגרינה ללא מלח
כפית שטוחה מלח
3 כפות סוכר
2 כפות מים פושרים
שקית שימרית
1/4 כוס שמן
למלית הבשר:
6 בצלים גדולים קצוצים
1 ק"ג בשר טחון גס
כף שטוחה מלח
כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
הכנת הבצק:
ללוש היטב את כל חומרי הבצק עד לקבלת תערובת הומוגנית.
להניח בתוך כלי לשעתיים.
הכנת מלית הבשר:
לטגן את הבצלים הקצוצים ולקרר, לערבב יחד את הבשר והתבלינים.
להרכבה:
לחלק את הבצק ל-10 חתיכות, כל חתיכה לגלגל כנקניק ולחתוך לשישה חלקים.
לרדד כל חתיכה ולפתוח כעיגול על משטח משומן.
להניח בשר באמצע הבצק המרודד ולסגור, להדק את השוליים ע"י איסופם (כמו פרח),
להפוך כאשר הצד הפתוח כלפי מטה, לפזר מעט פלפל שחור או פרג.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להשחמה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון