חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גוז'גיז'ה - לחמניות בשר בסגנון בוכארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כיסונים ממולאים בשר בסגנון בוכארי
גוז'גיז'ה - לחמניות בשר בסגנון בוכארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כיסונים ממולאים בשר בסגנון בוכארי
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 ק"ג קמח
3/4 מרגרינה ללא מלח
כפית שטוחה מלח
3 כפות סוכר
2 כפות מים פושרים
שקית שימרית
1/4 כוס שמן
למלית הבשר:
6 בצלים גדולים קצוצים
1 ק"ג בשר טחון גס
כף שטוחה מלח
כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
הכנת הבצק:
ללוש היטב את כל חומרי הבצק עד לקבלת תערובת הומוגנית.
להניח בתוך כלי לשעתיים.
הכנת מלית הבשר:
לטגן את הבצלים הקצוצים ולקרר, לערבב יחד את הבשר והתבלינים.
להרכבה:
לחלק את הבצק ל-10 חתיכות, כל חתיכה לגלגל כנקניק ולחתוך לשישה חלקים.
לרדד כל חתיכה ולפתוח כעיגול על משטח משומן.
להניח בשר באמצע הבצק המרודד ולסגור, להדק את השוליים ע"י איסופם (כמו פרח),
להפוך כאשר הצד הפתוח כלפי מטה, לפזר מעט פלפל שחור או פרג.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להשחמה.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון