הוראות הכנה
מרכיבים
3 חזה עוף ללא עור ועצמות
כפית מלח
מעט פלפל שחור
כוס קמח רגיל
4 כפות מרגרינה
2 שיני שום חתוכות
1 לימון שטוף ופרוס דק
1 מיץ מלימון אחד או 1/4 כוס מיץ לימון טבעי
אופן ההכנה
שוטפים ומייבשים את חלקי העוף.
בקערה מערבבים את הקמח והתבלינים ומצפים את העוף
מחממים את המרגרינה במחבת ומטגנים קלות את השום, מוציאים.
מוסיפים את חזה העוף ומטגנים כרבע שעה על אש נמוכה, משני צידיו
עד להזהבה.
מוסיפים את מיץ הלימון ומטגנים דקה נוספת.
מוציאים ומקשטים בפרוסות הלימון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון