חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שומשומיות - עוגיות שומשום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות שומשום... רכות, פריכות וטעימוווווווווות
שומשומיות - עוגיות שומשום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות שומשום... רכות, פריכות וטעימוווווווווות
הוראות הכנה
מרכיבים
3/4 כוס שמן
3 ביצים
כוס ורבע קמח תופח
כוס וחצי סוכר
400 גרם שומשום
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
לערבב היטב את כל החומרים יחד עד ליצירת תערובת הומוגנית.
לצקת לתבנית משומנת בגודל 25 ס"מ * 30 ס"מ
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות עד להזהבה והתייבשות קמעה.
בעוד התערובת חמה לחתוך למעויינים והפריד.
לקרר ולשמור בכלי סגור.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון