הוראות הכנה
מרכיבים
2 שמנת לקצפת (או קצפת צמחית)
½ כוס חלב
½ כוס סוכר
250 גרם גבינה לבנה 9% (או 5%)
בסקוויטים "פטיבר שוקו" (הכמות לפי הצורך)
מעט חלב לטבילת הבסקוויטים
2 תבניות "עוגה אנגלית"
אופן ההכנה
להקציף את 2 יח' השמנת עם הסוכר והחלב עד קבלת תערובת אוורירית.
לקפל בעדינות את הגבינה לתערובת. לצקת את התערובת לתבניות.
לטבול כל בסקוויט בחלב למשך 2-3 שניות (שלא יתפורר, רק ירטב) ולהעמיד את הבסוויטים זה ליד זה במאונך לתחתית התבנית וברווחים של כ-1 ס"מ זה מזה לרוחב התבנית. ממלאים את התבנית בצורה זו ומכניסים להקפאה.
לאחר שהעוגה קפאה ניתן להוציאה ולפרוס (בניצב לתבנית) את שארית העוגה (שלא חוסלה...) להחזיר למקרר.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: משפחה
שתף את המתכון