הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו כבד עוף מנוקה.
2 בצלים גדולים.
4 ביצים קשות
מלח
פלפל שחור
מספר טיפות של ברנדי.
אופן ההכנה
מטגנים את הכבד במחבת ללא שמן או שומן, הכבד מגיר שמן מתוך עצמו.
להקפיד להפוך את הכבדים ללא הפסקה שלא יקבלו צבע כהה מידיי כי אז הם מקבלים גוון מר מעט.
לאחר מספר דקות בוצעים אחד מהכבדים כאשר כולו וורוד בפנים מורידים מהאש ושמים על נייר סופג.
מקצצים את הבצל לפרוסות ומטגנים עד שיזהיב.
ומוצאים ושמים על נייר סופג כחצי שעה.
שמים במעבד מזון את כל החלקים ומרסקים למרקם חלק ואחיד.
טועמים ומתקנים תיבול.
מוסיפים כף של ברנדי.
למי שאוהב מרקם יותר גס טוחנים את הרכיבים במכונת בשר.
מי שאוהב מרקם מישחתי יותר מוסיף רבע חבילה מרגרינה.
בתאבון
פוקסי
מגיש:
מקור: עצמי מהבית
שתף את המתכון