הוראות הכנה
מרכיבים
חציל גדול חתוך לדיסקיות בעובי של 3/4 ס"מ
2 בצלים חתוכים לטבעות
3 ביצים קשות
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
כוס קמח
אופן ההכנה
חותכים את החציל עם הקליפה לפרוסות בעובי של כ1 ס"מ
שמים בסיר עם מים 3 ביצים כדי שיתבשלו לביצים קשות
מפזרים מלח גס על פרוסות החציל ומשאירים לשעה לאחר שעה שוטפים הייטב
מטגנים את הבצל לקבלת צבע זהוב נוטה לחום מוצאים למסננת.
מכינים צלחת עם קמח טובלים את פרוסת החציל בקמח לציפוי מירבי
ומטגנים בשמן אשר איתו טיגננו את הבצל
מטגנים עד קבלת צבע חום יפה
מוצאים ושמים במסננת עם הבצל לצינון
מעבירים למעבד מזון עם התבלינים ומפעילים לקבלת מרקם משחתי
ניתן להוסיף מספר טיפות של ברנדי
מגיש:
מקור: לא זוכר
שתף את המתכון