חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חצילים בטעם כבד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בזמנו כאשר הייתה תקופת הצנע בארץ נעשו נסיונות רבים להכנת מאכלים הדומים למאכלי בשר וזה אחד המוצלחים
סלט חצילים בטעם כבד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בזמנו כאשר הייתה תקופת הצנע בארץ נעשו נסיונות רבים להכנת מאכלים הדומים למאכלי בשר וזה אחד המוצלחים
הוראות הכנה
מרכיבים
חציל גדול חתוך לדיסקיות בעובי של 3/4 ס"מ
2 בצלים חתוכים לטבעות
3 ביצים קשות
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
כוס קמח
אופן ההכנה
חותכים את החציל עם הקליפה לפרוסות בעובי של כ1 ס"מ
שמים בסיר עם מים 3 ביצים כדי שיתבשלו לביצים קשות
מפזרים מלח גס על פרוסות החציל ומשאירים לשעה לאחר שעה שוטפים הייטב
מטגנים את הבצל לקבלת צבע זהוב נוטה לחום מוצאים למסננת.
מכינים צלחת עם קמח טובלים את פרוסת החציל בקמח לציפוי מירבי
ומטגנים בשמן אשר איתו טיגננו את הבצל
מטגנים עד קבלת צבע חום יפה
מוצאים ושמים במסננת עם הבצל לצינון
מעבירים למעבד מזון עם התבלינים ומפעילים לקבלת מרקם משחתי
ניתן להוסיף מספר טיפות של ברנדי
מגיש: פוקסי99
מקור: לא זוכר
שתף את המתכון