חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת סלמון ובצל ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת סלמון ובצל ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 סטייק סלמון במשקל 200 גרם
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
מלח ופלפל
מעט שמן
2 ביצים
מלח ופלפל
מעט שמן
2 ביצים
1 כוס חלב
½ גביע שמנת חמוצה
לבצק: 200 גרם קמח
1 ביצה
2-3 כפות מים קרים
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
קורט מלח
אופן ההכנה
להכנת הבצק לשים היטב את כל החומרים ביחד לקבלת בצק פריך ושמן. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה לפחות. מרדדים את הבק ומניחים על תבנית פאי. מנקבים את הבצק בחורים בעזרת מזלג ומחזירים למקרר.
את הדג צולים על מחבת פסים, לאחר שתובל היטב במלח ופלפל, עד שהוא מוכן. מצננים. מפרקים את הדג לפיסות קטנות ומסירים ממנו את העצמות. מפזרים את פיסות סלמון על בסיס הבצק ומפזרים גם את הבצל הירוק. טורפים היטב ביחד את החלב עם הביצים והשמנת ומעט מלח ופלפל לתערובת חלקה. יוצקים את התערובת על הדג והבצל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-40 דקות.
מגישים חם או בטמפ' החדר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון