הוראות הכנה
מרכיבים
חציל אחד
כף מיונז
כף מיץ לימון
כף שמן זית
מלח/פלפל
שן שום כתושה
אופן ההכנה
1.עוטפים את החציל בנייר כסף מכניסים לתנור בחום גבוה של 200°c למשך כ-15 דקות, לאחר 15 דקות לסובב את החציל ולהמשיך עוד 15 דקות עד שהחציל רך.
2.לצנן את החציל כ 10 דקות ,לפתוח בזהירות את הנייר כסף , לחתוך לאורך את החציל ולגרד בעזרת כף את "בשר" החציל.
3.בקערה לערבב את כל החומרים ואז להוסיף את החציל, אחרי שהחציל נמעך היטב ע"י מזלג.
4. להעביר למקרר לשעה. לתקן טיבול ולהגיש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון