הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוחי אדמה גדולים
2 קופסאות שימורי טונה מסוננות
בצל בינוני קצוץ דק
רוטב שעשוי מ: 2 כפות חומץ , כפית סוכר , מלח פלפל, כף שמן זית 2 כפות מים פושרים.
2 ביצים קשות פרוסות לעיגולים.
אופן ההכנה
1. לבשל את תפוחי האדמה בקליפה עד שהם רכים (אבל לא יותר מיד כדי שלא יתפרקו).
2. כשהם מעט מתקררים ,מקלפים את התפוחים, חותכים לקוביות.
3 מוסיפים את הטונה, את הביצים , הבצל הקצוץ ואת הרוטב .
4 מערבבים את כל המרכיבים- בעדינות כדי שלא יצא לנו פירה.
טועמים . אם יש צורך, מוסיפים עוד שמן או מלח פלפל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון