הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת גלילי ופלים
שמנת מתוקה
½ כוס חלב
כף סוכר
אינסטנט פודינג (הטעם עפ"י רצונכם)
200 גרם שוקולד חלב
20 גרם חמאה רכה
לציפוי: שברי אגוזים, סוכריות צבעוניות לעוגה, קוקוס וכד'
אופן ההכנה
מקציפים שמנת מתוקה בקערת המיקסר,מוסיפים סוכר, ½ כוס חלב ופודינג
ממלאים את הגלילים בקרם קצפת המוכן.
עוברים לשלב הציפוי:
בסיר "בן מרי" ממיסים את השוקולד, מוסיפים את החמאה ובוחשים היטב.
מסירים מהאש וממתינים מס' דקות עד להתקררות והסמכה קלה של השוקולד.
אוחזים ב-2 מזלגות בצידי הרולים הממולאים וטובלים בזריזות בתערובת השוקולד.
מסדרים יפה על מגש בשכבה אחת. מפזרים מעל את שברי האגוזים או מה שבחרתם.
מקפיאים לפחות שעתיים לפני הזלילה.
מגיש:
מקור: אישי שלי לאחר ניסיון
שתף את המתכון