חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילונים כבושים עם פטנט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפטנט בכבישת החצילונים הוא בבישול קל לפני הכבישה מה שגורם לתהליך הריכוך להתקצר
חצילונים כבושים עם פטנט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפטנט בכבישת החצילונים הוא בבישול קל לפני הכבישה מה שגורם לתהליך הריכוך להתקצר
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חצילונים
כף וחצי מלח
חומץ טבעי 5%
שיני שום כמס' החצילונים
מעט נענע יבשה (לא חובה)
מים לבישול
אופן ההכנה
מרתיחים את החצילונים בסיר עם מים, בישול קצר של כ-10 דקות, שופכים
את המים ומקררים.
קוטמים את עלי החציל וחורצים בצורת איקס עד 1/3 מגובה החציל,
מכניסים שן אחת של שום קלוף ומעט נענע יבשה,
מסדרים בצנצנת מעוקרת בעלת סגירה הרמטית ויוצקים חומץ עד סוף הצנצנת.
סוגרים הרמטית ומנערים קלות.
אחת ליום יש לנער את הצנצנת בעודה סגורה.
מוכן לאחר 3-4 ימים.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון