הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם דג בשרני לסועד. אפשר סטק של דג, אפשר פילטים ואילו דגים שלמים
מיורן
פטרוזליה
½ גזר חתוך לקוביות קטנות
כ-15 ג' פטריות שמפניון או אחרות
מיץ מ-1 לימון
מלח פלפל
שום
יין לבן
בצל ירוק לא גדול במיוחד גבעול לכל מנה - קצוץ דק
שמן זית
אופן ההכנה
לוקחים יריעת נייר אלומנים (40X40 ס"מ) X כמספר המנות
מניחים במרכז, קוביות גזר, ופטריות
מושכים את הדג בשמן זית
מערבבים בקערה את הנוזלים יין + מיץ לימון
מוסיפים תבלינים, ועשבי תיבול
מקפלים את יריעת האלומניום ויוצרים דפנות על מנת ליצוק את התערובת על הדג
סוגרים סגירה הרמטית
מכניסים לתנורו ב-180°c ל-20 דקות ואם הדג שלם - ל-30 דקות
תוספות : תפוח אדמה אפויי או אורז.
בתאבון
מגיש:
מקור: דגים-אהרוני
שתף את המתכון