חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטרמה בהכנה ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנת נקניק פסטרמה בבית מעבר לבחירת הטעמי הציפוי נעשת ללא חומרים משמרים, טעמה משובח ומשדרגת כל סנדביץ לארוחת ערב, בית הספר או לעבודה
פסטרמה בהכנה ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנת נקניק פסטרמה בבית מעבר לבחירת הטעמי הציפוי נעשת ללא חומרים משמרים, טעמה משובח ומשדרגת כל סנדביץ לארוחת ערב, בית הספר או לעבודה
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי חזה הודו כ-1.3 ק"ג (חצי פרפר)
רוטב לציפוי (פרטים בהמשך)
תבנית "אינגליש קייק"
ניילון נצמד
נייר אלומניום
אופן ההכנה
לוקחים את הנתח מגלגים ומהדקים
מורחים בתערובת הציפויי
מכסים בניילון נצמד ל-48 שעות לספיגת טעמים
מסירים הניילון
מכניסים תבנית "אינגליש קיק", מכסים בנייר אלומניום
כשעה בחום של 150°c.
לאחר כ-45 דקות מתחילת האפיה בודקים, הודו נוטה להתייבש אז בזהירות
(אם התייבש, לא ממש נורא אפשר לחתוך לקוביות ולהשתמש כתוספת למילויי במתכון אחר)
רטבים
ציפוי פפריקה : כף פפריקה מעט מלח שמן עד שיהפוך למשחה לעסות הייטב.
ציפויי חרדל ודבש - כף דבש כפית חרדל מעט מלח ופלפל מעט שמן רבע כפית פפריקה אדומה לערבב למשחה, לעסות הנתח
פסטרמת שום, לנעוץ 12 שיני שום חתוכים לחצאים
ציפויי פלפל שחור - כ-50 גרם פלפל שחור וחצי כפית מלח, מושכים הנתח בשמן, מפזרים את הפלפל על צלחת שטוחה וארוכה מניחים הנתח ומהדקים אם חסר פלפל -הוסיפו.
בתאבון!
מגיש: אבי_טל
מקור:
שתף את המתכון