הוראות הכנה
מרכיבים
בקבוק בירה לבנה בהירה
קמח
ביצה
500 גר חזה עוף חתוך לרצועות/ קוביות
תבלינים ורטבים: כף רוטב צילי מתוק , כף רוטב סויה, פפריקה , תבלין לעוף , מלח פלפל
אופן ההכנה
מכינים את הבלילה : בקערה מערבבים את הביצה עם כף וחצי- 2 כפות קמח עד שאין גושים (השתמשו במטרפה).
מוסיפים את הרטבים והתבלינים.
מוסיפים בערך חצי בקבוק בירה מערבים היטב. מוסיפים עוד קמח/ בירה בהתאם לסמיכות הרצוייה- עם דליל מידי עוד קמח , עם סמיך מידי עוד בירה.
מכניסים את חזה העוף לבלילה ומשרים את הבשר ברוטב לפחות שעב במקרר.
מחממים שמן בסיר , מכניסים עם כף מחוררת מעט שניצלונים בכל פעם לשמן הרותח.
כאשר הציפוי נהייה זהוב , מוציאים ומניחים על נייר סופג.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון