הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 1 כוסות גרגירי חומוסמושרים במים לילה -ולבשל כשעה במים
2 כפות מים (רצוי ממי הבישול של החומוס)
1 ביצה טרופה
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ דק
2 כפות שמיר קצוץ
1/2 - 3/4 כוס קמח
שמן לטיגון חצי עמוק
אופן ההכנה
מעבדים את החומוס עם 2 כפות המים במעבד מזון לתערובת אחידה.
מעבירים לקערה , מוסיפים ביצה , תבלינים ועשבי תיבול , מערבבים ומוסיפים בהדרגה את
הקמח עד שנוצרת עיסה יציבה.
מחממים במחבת שמן בגובה של כחצי ס"מ. מניחים במחבת בצורה מרווחת כמה כפות גדושות
מהעיסה ומשטחים בעדינות לקציצות רחבות בעובי בינוני. מטגנים על להבה בינונית
כ-2 דקות מכל צד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון