הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית
1 בקבוק בירה לבנה
1 קופסאת שימורים של כרוב כבוש
1 חבילת נקניקיות מרזג
חצי פלפל אדום חריף (לא חובה)
1 כפית שום כתוש
אופן ההכנה
מסננים את הכרוב הכבוש מנוזלים ומטגנים במעט שמן זית יחד עם שום.
מוסיפים את הנקניקיות וממשיכים לטגן עוד כחמש דקות.
*לשים לב לא לשרוף את הכרוב.
להוסיף מעט פלפל אדום חריף חתוך לעיגולים ולצקת על הכל בירה לבנה עד שהתערובת מכוסה. לא להציף!
אפשר גם להוסיף מעט מים למי שלא אוהב טעם חזק של בירה.
לבשל על אש קטנה כעשר דקות-רבע שעה עד שהנקניקיות מוכנות.
אפשר להגיש חם או קר.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון