הוראות הכנה
מרכיבים
8 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
4 גמבות חתוכות לקוביות קטנות
ראש שום בינוי חתוך
2 כפות שמן
כפית שטוחה מלח
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית פפריקה מתוקה
2 כפות רסק עגניות
חצי כוס מים
אופן ההכנה
בסיר רחב לצקת את השמן, לטגן בהדרגה את הירקות החתוכים טיגון קל,
להוסיף תבלינים ומים ולהביא לרתיחה.
להנמיך אש ולבשל כשעה תוך ערבוב מידי מס' דקות.
לקרר לשמור בקופסא סגורה במקרר.
מגיש:
מקור: גיסתי
שתף את המתכון