הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
1 כוס חלב
50 גרם חמאה מומסת
¼ כוס סוכר
½ 1כוסות קמח
2כפיות אבקת אפייה
¼ כפית מלח
תרסיס שמן, לשימון
להגשה:
סירופ מייפל
אופן ההכנה
בקערה טורפים ביצים עם חלב, חמאה מומסת וסוכר.
בקערה נפרדת: מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח, יוצרים גומה בתערובת הקמח ויוצקים לתוכה את הנוזלים. מערבבים מעט עד לקבלת בצק.
משמנים מחבת וופל בלגי ומחממים. יוצקים תערובת במצקת וסוגרים את המחבת. מבשלים על האש משני הצדדים עד שכמות האדים פוחתת משמעותית. עורמים בצלחת את הוופלים המוכנים ושוב משמנים ומבשלים על האש.
להכנת פנקייקס מרססים מחבת בספריי שמן ויוצקים 2-3 כפות מהבלילה לכל פנקייק. הופכים כשמופיעות בועות על פני השטח.
מגישים חם עם סירופ מייפל
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון