חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופגניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממש סופגניה אמיתית.
סופגניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממש סופגניה אמיתית.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 כוסות קמח
1 שקית שימרית
6 כפות סוכר
3ביצים
2כפיות מלח
6כפות שמן
כף ברנדי (אני לא שמתי, שמתי טיפה תמצית וניל וטיפה רום)
כ- 1 כוס מים.
ריבה למילוי
אבקת סוכר לפיזור.
אופן ההכנה
מערבבים את החומרים מלבד המים. מוסיפים בהדרגה את המים ולשים כ 7 דקות , עד לקבלת בצק רך וגמיש.
מכסים את הקערה ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
צרים בין 20 ל 25 כדורים (המתכון הוא ל 25 אבל זה תמיד יוצא פחות...)
ומתפיחים שוב על מגש משומן (אני שמה בתבנית של התנור, ושם אני גם מתפיחה אותן, (מחממת תנור, ואז מכבה) עד להחפלת הנפח.
לטגן בשמן עמוק, לא חם מידי , כשתיים שלוש דקות מכל צד, מומלץ להעזר בתרווד או בכל חפץ שטוח ודק אחר משומן כדי להרים את הסופגנית לפני הטיגון.
מזריקים ריבה בעוד הסופגניה חמה, ובוזקים אבקת סוכר.
מגיש: סו-שף
מקור:
שתף את המתכון