חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בשר ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בשר ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לתערובת הקציצות:
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ דק
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1-2 כפות קטשופ
פפריקה מתוקה
מלח
פלפל שחור
2 שיני שום כתושות
1 ביצה
2 כפות פירורי לחם
לרוטב:
2 כפות שמן
1 בצל קצוץ (לא חובה)
300 גרם עגבניות מרוסקות (אפשר מקופסת שימורים)
1 כף רסק עגבניות
פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
1 כף סוכר
2 שיני שום כתושות
3/4 כוס מים
אופן ההכנה
לערבב ביחד את המצרכים לקציצות, לטגן כ-2 דקות מכל צד, לא צריך לטגן טיגון מלא
מפני שהקציצות ממשיכות להתבשל ברוטב. להניח על נייר סופג .
להכנת הרוטב: לטגן את השום בשמן כחצי דקה ( לא לשרוף את השום) אפשר לטגן גם
בצל קצוץ למי שאוהב. להוסיף את שאר המצרכים להביא לרתיחה ראשונה ולבשל כ-5 דקות
על אש בינונית, להוסיף את הקציצות המטוגנות , אם חסר מים, להוסיף, לטעום ולשפר
תיבול. ולהמשיך לבשל עוד כ-20 דקות.
מאוד טעים על אורז לבן או ספגטי. בתיאבון.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון