הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם הודו חתוך לפיסות קטנות (אפשר להשתמש גם בעוף)
כרובית גדולה או שתיים בינוניות מחולקות לפלחים
3 ביצים
2 פרוסות לחם שהושרו במיים ללא קרום וסחוטוות
כפית כורכום
מלח
פלפל שחור
כף פרורי לחם
אופן ההכנה
מבשלים את הכרובית עם כפית מלח עד לרכות ומועכים את הכרובית למחית
מוסיפים את פיסות ההודו/עוף
מתבלים
מוסיפים מערבבים המצרכים לקבלת מרקם אחיד.
מכניסים לתנור 180 מעלות למשך כ-50 דקות
בתאיבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון