חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת בשר עם איטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העבודה מתחלקת לשני חלקים. brחלק אחד הכנת הבשר והחלק השני הכנת האטריות.
פשטידת בשר עם איטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העבודה מתחלקת לשני חלקים. brחלק אחד הכנת הבשר והחלק השני הכנת האטריות.
הוראות הכנה
מרכיבים
להכנת הבשר:
1 ק"ג בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ לקוביות
2 קופסאות רסק עגבניות קטן או אחד גדול
מלח, פלפל לבן, כפית אבקת מרק, חצי כפית כורכום.
להכנת האטריות:
2 חבילות של איטריות גדולות של אוסם
5 ביצים גדולות
2 כפות קמח
¼ כוס מים
מלח,
פלפל לבן,
½ כפית פפריקה
כורכום.
אופן ההכנה
להכנת הבשר:
1. מטגנים את הבצל בסיר עד להזהבה, מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים אותו עד לאידוי המים. מוסיפים את התבלינים, את הרסק וחצי כוס מים. מבשלים את התערובת עוד כעשר דקות עד שהבשר מוכן וללא מים.
להכנת האטריות:
1. מרתיחים סיר גדול של מים עם כפית מלח ומעט שמן.
2. מוסיפים את האטריות ומבשלים אותם כ-10 דקות עד שהן מוכנות, ומסננים מהמים.
3. מכינים בקערה נפרדת תערובת שמכילה את הביצים, הקמח, המים, והתבלינים לתערובת אחידה.
4. לחמם תנור לחום 180°c.
5. לשמן תבנית אלומיניום גדולה מרובעת.
6. להחזיר את האטריות לסיר ולהוסיף חצי מתערובת הביצים ולערבב היטב.
7. בתבנית מפזרים בשכבה אחידה חצי מתערובת האטריות, מוסיפים את כל תערובת הבשר הטחון בשכבה אחידה, ומעל שוב יוצקים את כל תערובת האטריות שנשאר לשכבה אחידה.
8. מעל יוצקים את שאר תערובת הביצים ומפזרים על כל האטריות.
9. לאפות בתנור לחום 180°c למשך חצי שעה עד להזהבה של האטריות.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אמא
שתף את המתכון