הוראות הכנה
מרכיבים
1. 10-12 ראשי כרשה מבושלים כ-20 דקות (מסוננים מהנוזלים)
2. 250 ג"ר בשר טחון
3. 2 תפוחי-אדמה מבושלים
4. 2 ביצים
5. 2 כפות פירורי לחם
6. כפית פלפל שחור
7. כפית מלח
אופן ההכנה
1. מרסקים את הכרשה לפירה.
2. מרסקים את התפוח-אדמה לפירה
3. לתערובת מוסיפים את הבשר הטחון, הביצים, הפירורי לחם, והתבלינים
4. בעזרת ידיים רטובות מעט במים יוצרים קציצות
5. מצפים את הקציצות בפירוי לחם ומטגנים.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון