חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגה קרה עם גבינה וביסקויטים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמה פשוט ככה טעים...
עוגה קרה עם גבינה וביסקויטים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמה פשוט ככה טעים...
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם ביסקויטים מרובעים
250 גרם גבינה לבנה
1 שמנת מתוקה להקצפה
3 כפות סוכר
½ כוס חלב
½ כוס חלב לטבילת הביסקויטים
"אינסטנט פודינג" בטעם האהוב
ג'לי בזק בטעם האהוב
תבנית מלבנית 20X40 ס"מ
אופן ההכנה
בקערה עם חצי כוס חלב טובלים לשניה קלה את הביסקויטים ומסדרים בשורה בתבנית.
במערבל מקציפים את השמנת, מוסיפים בהדרגה סוכר, ½ כוס חלב, אינססטנט פודינג וגבינה.
מורחים חצי מכמות התערובת על הביסקויטים.
מסדרים מעל שורה נוספת של ביסקויטים טבולים בחלב.
יוצקים מעל את שארית התערובת.
מכינים ג'לי לפי ההוראות, ממתינים מס' דקות עד להתחלת היקרשות,
מורחים מעל התערובת.
מכסים ברדיד אלומיניום ומעבירים למקרר לפחות ל-4 שעות.
קינוח קל וטעים....
מגיש: MIRSO
מקור: אישי
שתף את המתכון