הוראות הכנה
מרכיבים
1. ½ ק"ג כבד עוף מוכשר (חתוך לחתיכות בינוניות ויפות)
2. 1 בצל גדול פרוס לרצועות (פרוס לרצועות)
3. 8 - 10 תפוחי-אדמה בינוניים (חתוך לקוביות בינוניות)
4. כפית כרכום, כפית מלח, כפית אבקת מרק, חצי כפית פלפל לבן ומעט כמון
אופן ההכנה
להכנת התפוח-אדמה:
1. מרתיחים בסיר מים.
2. מקלפים וחותכים את התפוח-אדמה לקוביות בינוניות ושוות.
3. מוסיפים את התפוחי-אדמה לסיר ומוסיפים כפית אבקת מרק, כפית כרכום, חצי כפית מלח ומבשלים את התפוחי-אדמה עד לריכוך. (לא להגיע למצב של תפוח-אדמה לפירה).
להכנת הכבד עוף:
1.מטגנים במחבת את הבצל עד להזהבה.
2.לתבל את הכבד לפני הצליה בפלפל לבן, ½ כפית כמון וכפית שטוחה מלח ולערבב טוב.
3. להוסיף את הכבד למחבת עם הבצל ולצלות מכל הצדדים (לא לצלות אותם לגמרי).
4. לסנן את תפוחי האדמה מהנוזלים.
5. להוסיף את התפוחי-האדמה המבושלים והמסוננים לתוך המחבת עם הכבד עוף ולהמשיך לצלות את הכל עוד כחמש דקות עד שכל התבשיל מתערבב בטעמים.
6. להגיש בתוספת סלט ירקות.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון