המתכון הספציפי הזה הוא לילדים. ומידה ורוצים לשדרג את המתכון לאנשים בוגרים פשוט ניתן להוסיף אחרי טיגון הבצל שתי פלפלים ירוקים חריפים או שתי פלפל שטה ואז התבשיל יוצא חריף וטעים להפליא. מומלץ לשבת עם הסיר במרכז השולחן ולנגב עם לחם אחיד כשכולם שותפים לאותו הסיר. תהנו לכם.
|
|
המתכון הספציפי הזה הוא לילדים. ומידה ורוצים לשדרג את המתכון לאנשים בוגרים פשוט ניתן להוסיף אחרי טיגון הבצל שתי פלפלים ירוקים חריפים או שתי פלפל שטה ואז התבשיל יוצא חריף וטעים להפליא. מומלץ לשבת עם הסיר במרכז השולחן ולנגב עם לחם אחיד כשכולם שותפים לאותו הסיר. תהנו לכם.
|
הוראות הכנה
מרכיבים
1. בצל גדול קצוץ לקוביות
2. 3 שיני שום פרוסות דק
3. 6-8 עגבניות אדומות קלופות וחתוכות לקוביות
4. חצי כוס קטשופ
5. 1 רסק עגבניות קטן
6. 1 פלפל ירוק מתוק קצוץ לקוביות
7. 8 ביצים (אפשר יותר ואפשר פחות)
8. פלפל לבן, מלח, אבקת מרק ומעט פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל עד לשקיפותו
2. מוסיפים את הפלפל הירוק ומטגנים מעט ואז מוסיפים את השום.
3. מוסיפים את העגבניות ומטגנים את הכל ביחד עד להפרשת כל הנוזלים מהעגבניות
4. מתבלים את הירקות.
5. מוסיפים את הקטשופ והרסק העגבניות ומוסיפים מים לפי הצורך.
6. צריך לבשל מעט את התבשיל על מנת שהירקות שבתוכו יהיו מבושלים
7. אין צורך להוסיף סוכר לעגבניות מפני שיש כבר מתיקות בקטשופ.
8. על מנת להוסיף את הביצים רצוי וחשוב לשבור כל ביצה בנפרד ולהוסיף אותה לתבשיל.
כלל חשוב: המטרה לשבור כל ביצה בנפרד ולשפוך בסיר היא על מנת שלא נשבור ביצה מקולקלת לתוך הסיר ואז נצטרך לזרוק את כל התבשיל לפח. חשוב לזכור את הכלל הזה עבור כל דבר שאנו משתמשים בו בביצים.
9. אחרי תוספת כל הביצים הרצויות מכסים את הסיר ומניחים על אש נמוכה למשך 15 דקות בערך. ניתן לבדוק מידי פעם את בישול הביצה. במידה ורוצים אותם שהחלבון קשה או רך.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון