הוראות הכנה
מרכיבים
1. 2 חצילים בינוניים פרוסות ומטוגנים.
2. 2 כוסות חומוס מושרה לילה במים, חצי מבושל וקלוף. (לעצלנים אפשר 2 פחיות של חומוס מקופסת שימורים, שיהיו מסוננים).
3. שוקי עוף לפי כמות הסועדים
4. 1 בצל גדול חתוך לקוביות
5. מלח, פלפל לבן, כפית כורכום ואבקת מרק
אופן ההכנה
1. לטגן את הבצל עד להזהבה.
2. להוסיף את שוקי העוף ולטגן מעט עם הבצל.
3. להוסיף את התבלינים לעוף ולטגן מעט.
4. לפזר את החומוס המסונן והקלוף מעל העוף.
5. לפזר מעל החומוס את פרוסות החצילים המטוגנים (לא לערבב).
6. לצקת מעל התבשיל כפות שמן ולכסות את התבשיל במים.
7. יש לנעוץ בעזרת סכין עד לקרקעית הסיר לגרום לתבלינים להתערבב מעט.
8. לכסות את הסיר ולבשל במשך ½ שעה בערך עד שחצי מכמות המים מתאדה ונשאר רוטב סמיך וטעים.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון