חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מעדן חציל חומוס ועוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

התבשיל הוא מעדן מאין כמוהו. הוא טעים להפליא. מעט עבודה אבל שווה את המאמץ למי שאוהב לעבוד במטבח ולאכול טוב. על מנת להכין את התבשיל יש צורך בהכנה מראש של החומוס וטיגון החצילים.
מעדן חציל חומוס ועוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

התבשיל הוא מעדן מאין כמוהו. הוא טעים להפליא. מעט עבודה אבל שווה את המאמץ למי שאוהב לעבוד במטבח ולאכול טוב. על מנת להכין את התבשיל יש צורך בהכנה מראש של החומוס וטיגון החצילים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1. 2 חצילים בינוניים פרוסות ומטוגנים.
2. 2 כוסות חומוס מושרה לילה במים, חצי מבושל וקלוף. (לעצלנים אפשר 2 פחיות של חומוס מקופסת שימורים, שיהיו מסוננים).
3. שוקי עוף לפי כמות הסועדים
4. 1 בצל גדול חתוך לקוביות
5. מלח, פלפל לבן, כפית כורכום ואבקת מרק
אופן ההכנה
1. לטגן את הבצל עד להזהבה.
2. להוסיף את שוקי העוף ולטגן מעט עם הבצל.
3. להוסיף את התבלינים לעוף ולטגן מעט.
4. לפזר את החומוס המסונן והקלוף מעל העוף.
5. לפזר מעל החומוס את פרוסות החצילים המטוגנים (לא לערבב).
6. לצקת מעל התבשיל כפות שמן ולכסות את התבשיל במים.
7. יש לנעוץ בעזרת סכין עד לקרקעית הסיר לגרום לתבלינים להתערבב מעט.
8. לכסות את הסיר ולבשל במשך ½ שעה בערך עד שחצי מכמות המים מתאדה ונשאר רוטב סמיך וטעים.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון