הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב:
פלפל חריף.
חומץ.
לימון.
סוכר.
רסק עגבניות,
כף קימל.טחון ומלח
2 חצילים גדולים
אופן ההכנה
מקלפים את החצילים וחותכים לקוביות. מפזרים מלחו משאירים ל -½ שעה בתוך מסננת לניקוז המרירות.
בינתיים מכינים את הרוטב. חותחים את הפלפל החריף לקוביות קטנות ושמים בסיר עם מעט שמן לטיגון קל .
לאחר שהשחים מעט , מוספים כפית מלאה סוכר ו-¼ כפית חומץ ו-2 כפות לימון ו-2 כפות רסק עגבניות ואת הקימל הטחון .להוסיף כוס מים ולבשל על אש נמוכה כ 15 דקות. לכבות את האש.
לשטוף את החצילים מהמלח עד לקבלת מים נקיים. לשים על מגבת ליבוש הנוזלים. לטגן בשמן עמוק. להניח על נייר סופג. לערבב את החצילים ברוטב להוסיף מלח לפי הטעם. ועם חסר לימון אפשר להוסיף.
יוצא טעים מאוד..בתיאבון!!!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון