הוראות הכנה
מרכיבים
עלי חסה שטופים וחתוכים
עלי בייבי סלט
בצל סגול פרוס לטבעות
שקית חמוציות
תפוח עץ פרוס לרצועות
אגוזי פקאן מסוכרים
לרוטב:
חצי כוס שמן זית
חצי כוס חומץ בלסמי
מיץ תפוזים סחוט מ-1 תפוז גדול
2-3 כפות סירופ מייפל
חצי כפית חרדל דיז'ון
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
להניח את כל העלים בתוך קערה גדולה
עליהם לפזר את הבצל, החמוציות רצועות התפוח והפקאן.
לערבב היטב את כל החומרים לרוטב
לצקת מעל הסלט ולערבב.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש:
מקור: עופרה
שתף את המתכון