חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דגים מטוגנים בבצק בירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן באותה צורה גם לטגן פרוסות של תפוח-אדמה על מנת לעשות ציפס תפוח מהבירה, כמו במסעדות הפלאפל. הילדים מאוד אוהבים את הדגים והציפס בצורה הזאת. קריספי וטעים. אפשר באותה מידה לטגן גם פרוסות חצילים, קישואים, כרובית (כשהיא חצי מבושלת) ועוד הרבה דברים. מאוד כייף לאכול מול הטלוויזיה או המחשב.
דגים מטוגנים בבצק בירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן באותה צורה גם לטגן פרוסות של תפוח-אדמה על מנת לעשות ציפס תפוח מהבירה, כמו במסעדות הפלאפל. הילדים מאוד אוהבים את הדגים והציפס בצורה הזאת. קריספי וטעים. אפשר באותה מידה לטגן גם פרוסות חצילים, קישואים, כרובית (כשהיא חצי מבושלת) ועוד הרבה דברים. מאוד כייף לאכול מול הטלוויזיה או המחשב.
הוראות הכנה
מרכיבים
למרינדה של הדגים:
1. 6 פילה דג של דגים לבנים (בקלה, מרלוזה, וכו), חתוכים לחתיכות בינוניות
2. חצי לימון סחוט (מעט קליפת לימון)
3. מעט שמן זית
4.מעט טימין
להכבנת תערובת הטיגון:
1. 2 כוסות קמח
2. 2 ביצים
3. בקבוק בירה (כמעט שלם, ולהוסיף לפי הצורך לתערובת דלילה)
4. 3-4 כפות פטרוזיליה
5. מעט פירורי לחם עבים לטיגון
6. מעט קמח לטיגון
7. מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. משרים את הדגים במרינדה כ-10 דקות.
2. מכינים בלילה של הקמח, הביצים, הבירה, הפטרוזיליה, מלח ופלפל. (מכינים את התערובת לדלילה אבל לא ליותר מדי דלילה).
3. מכינים סיר עם שמן עמוק לטיגון
4. את הדגים מצפים מעט בקמח, בבלילה ובפירורי הלחם וטגנים בשמן.
5. מטגנים על לצבע זהוב שחום, ולהניח על נייר סופג.
6. ניתן באותה מידה לטגן פרוסות של תפוח-אדמה, חצילים, קישואים ועוד.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון