חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות ריקוטה מתוקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות ריקוטה מתוקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½2 כוסות קמח
100 גרם גבינת ריקוטה
3 כפות סוכר
1 ביצה
3 כפות שמנת חמוצה
קורט מלח
2 כפיות שימרי "שימרית"
35 גרם חמאה רכה
שמן לטיגון עמוק
אבקת סוכר ושתי כפיות קינמון.
אופן ההכנה
שמים בקערת המערבל את הקמח הגבינה הסוכר הביצה השמנת והמלח. מערבלים כדקה.
מוסיפים את השמרים והחמאה ומערבלים כ-6 דקות. מכסים את קערת המערבל ומניחים לתפוח כשעה.
מחממים שמן לטיגון עמוק, ולשים את הבצק שוב. לוקחים כף גדושה מהבצק ומחליקים פנימה בעזרת כף נוספת.
מטגנים כ-4 דקות עד שהלביבות מזהיבות.הופכים ומזהיבים מהצד השני.מוציאים עם כף מחוררת ומספיגים על מגבות ניר.
מערבבים את אבקת הסוכר עם הקינמון, בוזקים על הלביבות ומגישים חם
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון