הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם חזה עוף נקי
1 גזר
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק
בצל
כוס נבטים
½ כוס אפונה
רוטב סויה
½ כוס יין לבן
½ כוס מרק
שום
ג'ינגר
שמן
שמן שומשום
500 גרם איטריות - עדיף איטריות ביצים
אופן ההכנה
הכנות מוקדמות
מרתיחים מיים, יוצקים על הנודלס משהים כ-4-5 דקות על להתרככות
חותכים את הבשר לפיסות קטנות (לא פרורים), משהים ברוטב סויה ומעט יין לבן
חותכים הגזר והפלפל לקוביות קטנות (רצועות של ½ ס"מ ולרוחב) .
קוצצים בצל לקוביות קטנות
מחממים ווק עם 4 כפות שמן. כשהשמן חם מוסיפים שום וג'ינגר מטגנים כדקה יש להזהר לא לשרוף השום.
מוסיפים את פיסות העוף מטגנים עד לשינויי צבע העוף. מוצאים מהמחבת
מוסיפים עוד 2 כפות שמן מטגנים את שאר הירקות כ-5 דקות בטיגון ערבוב.
מחזירים את הבשר
מוסיפים את האיטריות המסוננות
יוצקים:מרק, יין ו-2 כפות סויה
מערבבים ומאחדים טעמים במשך 3 דקות
מוסיפים כפית שמן שומשום
בתאבון !
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון