הוראות הכנה
מרכיבים
2 תפוחי אדמה
2 בטטות
1 בצל
4-5 כפות קמח רגיל
2 ביצים
מלח, פלפל
אופן ההכנה
מקלפים את הירקות, מגררים על פומפיה- הכי מהיר וקל במעבד מזון על פולסים. מניחים במסננת להגרת נוזלים לכחצי שעה- שעה.
תפוחי האדמה קצת משנים צבע בזמן הזה, אבל לא רואים בתוצאה הסופית ושלב זה הוא חיוני לתוצאה הסופית!
סוחטים את הירקות ומערבבים עם יתר החומרים.
מחממים שמן במחבת ומטגנים לביבות בכמות של בערך כף מהבלילה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון